Doktora tehdit telefonu

Trabzon’da bir hastanede görevli doktoru telefonla arayarak ölümle tehdit eden bir kişi göz altına alındı.  Trabzon’un İnönü mahallesinde bir devlet hastanesinde görevli uzman doktor B.B.A’yı cep telefonundan arayarak ölümle tehdit eden  : A.K’den şikayet

Doktora tehdit telefonu
Trabzon’da bir hastanede görevli doktoru telefonla arayarak ölümle tehdit eden bir kişi göz altına alındı. 
 
Trabzon’un İnönü mahallesinde bir devlet hastanesinde görevli uzman doktor B.B.A’yı cep telefonundan arayarak ölümle tehdit eden  : A.K’den şikayetçi oldu. Gülbahar hatun Polis merkezine giderek kendisini telefonla arayarak ölümle tehdit eden A.K’den şikayetçi olan doktor B.B.A ifadesinde, ‘olay yeri adresimde uzman doktor olarak görev yapıyorum.
 
Muayene esnasında servisin telefonu çaldı. Dış hattan gelen arama olduğunu bildiği için sekreterine telefonuma bakmasını ve burada "yok" olduğumu söylemesini istedim. Daha önceden de kendisini tehdit eden şüpheli şahıstan şüphelendim. Santralden kendisini dış hattan arayan sabit telefonun numarasının tespit edilmesini istedim. Telefon numarasının tespit edilmesiyle beni sürekli arayarak tehdit eden A.K isimli hasta yakını olduğunu öğrendim.  Kendisi için tehdit ve hakaret içeren sözler söylemiş olan Ak’den şikayetçiyim’ dedi. Gülbahar hatun Polis Merkezinin şüphelinin tespiti için başlattıkları inceleme sonucunda doktor B.B.A’ yı ölümle tehdit eden A.K’nın Osmaniye İli Kadirli İlçesinde ikamet ettiğinin tespit edilmesi üzerine Kadirli İlçe Polis merkezine gA.K isimli zanlının göz altına alınarak ifadesinin alınması için yazı yazdı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel