Doğan baraj için inceleme yaptı

TBMM'nin tatilde olması sebebiyle seçim bölgesi Gümüşhane'de gezi ve incelemelerini sürdüren AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Yahya Doğan, Kelkit ilçesine gitti. Partisinin ilçe başkanı Ahmet Güler ve Kelkit Ziraat Odası Başkanı Necdet Ertunç'la birlikte Sa

Doğan baraj için inceleme yaptı

TBMM'nin tatilde olması sebebiyle seçim bölgesi Gümüşhane'de gezi ve incelemelerini sürdüren AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Yahya Doğan, Kelkit ilçesine gitti. Partisinin ilçe başkanı Ahmet Güler ve Kelkit Ziraat Odası Başkanı Necdet Ertunç'la birlikte Sadak Barajı'nın yapılacağı alanda inceleme yapan Prof.Dr. Yahya Doğan, barajın yerinin çok müsait ve bol akarsuyu olduğunu söyledi.

Bölgede inşa edilecek barajın 5-6 ayda dolacağını belirten Doğan, barajın programa alınması için elinden geleni yapacağını ve konuyu da birkaç kez Başbakan Erdoğan'a ilettiğini söyledi.


Baraj alanında yapılan gezinin ardından ilçe merkezine dönen Prof.Dr. Yahya Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Kelkit ilçesinde yaptırdığı 55 dönümlük parkta incelemelerde bulundu. Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran'dan park hakkında bilgi alan Doğan, Doğu Anadolu bölgesinde böyle bir park olmadığını ifade etti.


Parkın maliyetinin yaklaşık 2,5 milyon YTL olduğunu öğrenen Doğan, yatırımı yapan başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ve Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran'a teşekkür etti.
Halı saha, voleybol, basketbol sahaları, kafeterya, koşu yolları, piknik alanları, çocuk eğlence yerlerini gezen Milletvekili Prof.Dr. Yahya Doğan, ilçenin büyük bir eğlence merkezine kavuşacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler