Dış ticaret firmalarına ödül verdi

Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Dış Ticaret Müsteşarlığı Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürü Gazi Bilgin, Dış Ticaret Haftası'nın bu yıl gerçekleştirilen 11. yıl etkinliklerini Giresun'da da yapıld

Dış ticaret firmalarına ödül verdi
Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Dış Ticaret Müsteşarlığı Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürü Gazi Bilgin, Dış Ticaret Haftası'nın bu yıl gerçekleştirilen 11. yıl etkinliklerini Giresun'da da yapıldığını söyledi.

Etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen toplantı ile Karadeniz Bölgesi ve Giresun'nda nelerin yapabileceğini görüşeceklerini kaydeden Bilgin, "Giresunumuzun dış tiçaret potansiyeli bakımından geleceğini de yönlendireceğiz.

Burda esas olan Türkiyemizin önünde fırsat olan BDT ülkelerinin ihtiyaçlarının doğru bir şekilde belirlenmesi tanımlanması veüreticilerimizin ihraçaatcılarımızın bu ürünler üzerine yoğunlaşması bu ülkelerde olan ticari ilişkiler için önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Törende Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Trabzon illerinde en fazla ihracat yapan ilk üç firmalara ödüller verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler