Davos Lazca klip oldu

İsviçre'nin Davos kentinde yapılan Dünya Ekonomik Forumu (WEF) toplantılarında,

Davos Lazca klip oldu

İsviçre'nin Davos kentinde yapılan Dünya Ekonomik Forumu (WEF) toplantılarında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, BM Genel Sekreteri Ban ki Moon ve Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa ile birlikte katıldığı açık oturum sırasında Peres ve moderatöre sinirlenerek toplantıyı terk etmesi dünya gündemine oturdu. Toplantının yankıları sürerken, Başbakan Erdoğan'ın memleketi Rize'deki bir televizyon kanalında Davos'ta yaşananlarla ilgili Lazca bir klip hazırlandı.

Ardeşen ilçesinde yayın yapan Gelişim Televizyonu'nda hazırlanan ve dün akşam gösterilen klipte, Başbakan Erdoğan'ın Peres ve moderatöre yönelik konuşmaları bazı eklemelerle birlikte alt yazı eşliğinde Lazca olarak yer alıyor. Başbakan Erdoğan'ın çıkışı ve toplantıyı terk etmesine destek verilen klip, "Bu da sana ders olsun, bu da size kapak olsun" şarkısıyla sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel