Dağcıların son görüntüleri

Gümüşhane'de dün çığ altına kalarak hayatını kaybeden Trabzon Tenis Dağcılık ve Kayak Kulübü (TEDAK) üyelerinin son görüntüleri, Esiroğlu beldesindeki bir fırından ekmek alırken güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Gümüşhane'nin Torul ilçesinde Zigana

Dağcıların son görüntüleri

Gümüşhane'de dün çığ altına kalarak hayatını kaybeden Trabzon Tenis Dağcılık ve Kayak Kulübü (TEDAK) üyelerinin son görüntüleri, Esiroğlu beldesindeki bir fırından ekmek alırken güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde Zigana Dağı'nda dün meydana gelen çığ faciasında hayatını kaybeden TEDAK üyelerinin Trabzon'dan Gümüşhane'ye giderken Maçka ilçesine bağlı Esiroğlu beldesinde mola verdikleri ve bir fırından ekmek aldıkları ortaya çıktı. Beldedeki Merkez Fırını'nın sahibi Özgün Aydın, TEDAK üyelerinin dün sabah 3 ciple beldeye geldiklerini ve fırından ekmek aldıklarını söyledi. TEDAK üyelerinin beldede yaklaşık 20 dakika kaldıktan sonra Gümüşhane'ye hareket ettiklerini dile getiren Aydın,
"Dün sabah gelip fırından ekmek aldılar. Kendilerine çay ikram ettim. 20 dakika kadar kaldılar. Daha sonra Zigana Dağı'na gideceklerini söyleyip ayrıldılar. Çok neşeliydiler. Orada birkaç gün kamp yapacaklarını söylediler. Daha sonra olayı duyduk. Acaba yardımcı olabilir miyiz diye Zigana Dağı'na gittik ama duyduk ki hayatlarını kaybetmişler. Keşke buraya uğramasalardı, ekmek almasalardı, oraya da gitmeselerdi" diye konuştu.

TEDAK üyelerinin son görüntüleri, ekmek almak için uğradıkları Merkez Fırını'nın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde TEDAK üyelerinin fırından ekmek alırken ve ciplere yükleme yaparken kaydedilmiş görüntüleri aynı zamanda son görüntüleri de oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel