Dağcıların anısına sergi açıldı

Sergi açılışına Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon Tenis Dağcılık ve Kayak Kulübü (TADEK) Başkanı Ercan Bostan ve kulüp üyeleri ile çığ felaketinde hayatını kaybedenlerin aileleri, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı.

Dağcıların anısına sergi açıldı

Sergi açılışına Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon Tenis Dağcılık ve Kayak Kulübü (TADEK) Başkanı Ercan Bostan ve kulüp üyeleri ile çığ felaketinde hayatını kaybedenlerin aileleri, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Programda, çığ felaketinde hayatını kaybedenler anısına düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu tarafından açılışı yapılan sergide, çığ felaketinde hayatını kaybedenlerin yürüyüşler sırasında çekilen çeşitli fotoğrafları yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler