Cinsel istismar cezasına indirim !

Samsun'da görev yaptığı ilköğretim okulunda kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan beden eğitimi öğretmeni yeniden yargılanınca cezasında 1 yıl 7 ay 23 gün indirim yapıldı.Samsun'da bir ilköğretim okulunda beden eğitimi öğretmeni

Cinsel istismar cezasına indirim !

Samsun'da görev yaptığı ilköğretim okulunda kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan beden eğitimi öğretmeni yeniden yargılanınca cezasında 1 yıl 7 ay 23 gün indirim yapıldı.

Samsun'da bir ilköğretim okulunda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaparken, 8. sınıf öğrencileri S.Y.(16), G.O.(16) ve G.M.B.'ye (16) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 47 yaşındaki öğretmen C.C., yargılandığı Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yaklaşık bir yıl önce toplam 48 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Yargıtay Ceza Dairesi öğretmen C.C.'nin S.Y. ve G.O'ya karşı cinsel istismar cezasını onarken, G.M.B.'ye yönelik verilen 15 yıl hapis cezasını ise nitelikli cinsel istismar olmadığına karar vererek, basit cinsel istismar suçundan cezalandırılmasını istedi.

Bugün Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden hakim karşısına çıkan yaklaşık 3.5 yıldır tutuklu bulunan öğretmen C.C., daha önce 15 yıl ceza aldığı G.M.B.'ye yönelik eyleminden dolayı bu kez 13 yıl 4 ay 7 gün hapis cezası aldı. Yeniden yargılanan ve daha önce toplam 48 yıl hapis cezasına çarptırılan C.C.'nin bu cezasından 1 yıl 7 ay 23 gün indirim yapılmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler