CHP Trabzon'dan afiş açıklaması!

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan eski belediye binası üzerinde asılan afiş ile ilgili bir açıklama yaptı.Konu ile ilgili belediye başkanı ile görüşüp rahatsızlıklarını ilettiğini belirten Yavuz KARAN ‘’ Boş olmasına rağmen eski belediye binası halen bir

CHP Trabzon'dan afiş açıklaması!

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan eski belediye binası üzerinde asılan afiş ile ilgili bir açıklama yaptı.

Konu ile ilgili belediye başkanı ile görüşüp rahatsızlıklarını ilettiğini belirten Yavuz KARAN ‘’ Boş olmasına rağmen eski belediye binası halen bir kamu binasıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir ve yasalar ile yönetilmektedir. Afiş ile ilgili belediye başkanı ile telefon görüşmesi yaptım. Afişin kaldırılacağını bana ileten belediye başkanının sözüne güvenmek istiyorum. Afiş kaldırılmadığı taktirde Cumhuriyet Halk Partililer olarak bahsi geçen yere Atatürk afişi asacağımızı kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel