Cezaevinde neler oluyor?

Trabzon’da karıştığı bir kavgada adam yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Muhammet Can’nın anneni Münüre Can’dan kan donduran iddia. Oğlunun ilk olarak Trabzon Bahçecik ardından Giresun ve Gü

Cezaevinde neler oluyor?

Trabzon’da karıştığı bir kavgada adam yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Muhammet Can’nın anneni Münüre Can’dan kan donduran iddia. Oğlunun ilk olarak Trabzon Bahçecik ardından Giresun ve Gümüşhane Cezaevlerine gönderildiğini belirten anne Münüre Can son olarak nakledildiği Rize Kalkandere Cezaevinde işkenceye maruz kaldığını belirtti. Her sabah korkuyla uyandığını ve oğlundan gelecek kötü haberle uykularının kaçtığını belirten anne Münüre Can, “Benim yavrum bir hata yaptı ve suça karıştı. Şimdi cezasını çekiyor. Benim oğlumu dört ceza evine gezdi. Buna bir şey demiyorum ancak son olarak gönderildiği Rize Kalkandere Cezaevinde sivil hayattan husumetli olduğu E.K. isimli aynı kişinin koğuşuna verildi. Oğlum gardiyanlarına bu kişi ile arasında husumet bulunduğunu başka koğuşa alınması için kendisinden rica ettiğini söylüyor. Bu kişiler gece yarısı benim oğlumun ellerini ve gözlerini bağlayarak ona işkence yapıyorlar. Sabah olduğunda ise gardiyan hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor. Benim oğluma birşey olursa bunun hesabını kim verecek?” diye sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler