Cezaevi spor salonu oldu

Salonun açılışı için düzenlenen törene Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.Vali Aydoğdu, törende yaptığı konuşmada, cezaevini

Cezaevi spor salonu oldu

Salonun açılışı için düzenlenen törene Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Vali Aydoğdu, törende yaptığı konuşmada, cezaevinin kapalı spor salonuna dönüştürülmesiyle gençlerin ve öğrencilerin boş zamanlarını bu spor salonunda geçirmeleri için büyük bir fırsat doğduğunu belirterek, “Ebeveynlerden çocuklarını kötü alışkanlıklardan korumak için bu salona yönlendirmelerini istiyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Daire Başkanı Mehmet Kocatepe ise nüfusu az olmasına rağmen ata sporu güreşi Ardanuç'ta yaşatan gençlere daha iyi hizmet vermek için salonun yapıldığını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından açılan salonda güreş müsabakaları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel