ÇAYKUR'a başvuracak işçiler için önemli haber

ÇAYKUR’un alacağı mevsimlik işçiler için 'bölgede ikamet' şartı getirildi.

ÇAYKUR'a başvuracak işçiler için önemli haber
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (ÇAYKUR) bağlı fabrikalarda daha önce 4 Nisan’da başlayacağı duyurulan ancak ertelenen 1500 mevsimlik işçi alımı başvuruları için, çay bölgesi illerinde ikametgah şartı getirildi.

ÇAYKUR’un 4 ildeki fabrikalarına yapılacak işçi alımı için yönetmenlik değiştirildi. Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerini kapsayan bölgesel işçi alımı için bu illerde ikametgah şartı getirildi. Değişikliğe ilişkin karar Resmi Gazete’de yayınlandı. İş başvuruları gelecek haftadan itibaren illerdeki İş Kurumu Müdürlüğü’ne (İŞKUR) yapılmaya başlanacak.

BAŞVURU ERTELENMİŞTİ

Ocak ayında ÇAYKUR’un bölgedeki 47 yaş çay işleme fabrikasında 1500 mevsimlik işçi alımı yapılacağı duyurulmuş, 4 Nisan sabahı başlayacağı açıklanan başvurular için İŞKUR önünde gece sıraya girenler, sabah saatlerinde başvuruların ertelendiğini öğrenince adeta şok yaşamıştı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler