Çaykaralı işçi 3.kattan yere çakıldı!

İddialara göre, çalıştıkları inşaatın alt katında oturan ev sahibinin işçilerin yanına gelerek gürültülü bir ses duyduğunu söylemesi üzerine, koşarak aşağıya inen işçiler, Şaban Erbaş’ın beton zemin üzerinde kanlar içinde gördüler ve hemen 112 acil ambula

Çaykaralı işçi 3.kattan yere çakıldı!


İddialara göre, çalıştıkları inşaatın alt katında oturan ev sahibinin işçilerin yanına gelerek gürültülü bir ses duyduğunu söylemesi üzerine, koşarak aşağıya inen işçiler, Şaban Erbaş’ın beton zemin üzerinde kanlar içinde gördüler ve hemen 112 acil ambulans çağırdılar.

Olay yerine gelen ambulansla ilk müdahalesi yapılan Erbaş, daha sonra Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cerrahi yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren Şaban Erbaş’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayı duyan babası Ahmet Erbaş ve yakınları hastane önüne gelerek endişeli bekleyişleri sürüyor.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler