Çarşıbaşı Kaymakamı Özkan Demir'e veda töreni

Aydın'ın Çine ilçesine atanan Çarşıbaşı Kaymakamı Özkan Demir için veda töreni düzenlendi. Öğretmenevinde düzenlenen törene, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Abdurrahman Ça

Çarşıbaşı Kaymakamı Özkan Demir'e veda töreni
Aydın'ın Çine ilçesine atanan Çarşıbaşı Kaymakamı Özkan Demir için veda töreni düzenlendi.
 
Öğretmenevinde düzenlenen törene, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Abdurrahman Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Baki Ayarman, AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, CHP İlçe Başkanı Mustafa Mor, DP İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Çarşıbaşı Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Şimşak, daire amirleri, muhtarlar ve kaymakamlık çalışanları katıldı.
 
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Yılmaz, Kaymakam Demir ile yaklaşık 4 yıl birlikte görev yaptıklarını belirterek, "Kendisi her zaman ilçenin kalkınması için atılması gereken adımlara destek olmuştur. En küçük bir sıkıntı yaşamadık. İnşallah kendisini daha iyi yerlerde göreceğiz" dedi.
 
Demir ise Çarşıbaşı'nda en uzun süre görev yapan ilçe kaymakamı olarak ilçeden ayrıldığını ifade ederek, "Görev sürem boyunca insan odaklı yönetim göstermeye çalıştım. Çarşıbaşı'nın ileriye gitmesi için elimden geleni yaptım. Bir kaymakam olarak Trabzon'da görev yapmak idealimdi. Trabzon'u tanımadan Türkiye'yi tanıyamazsınız. Trabzon'da görev yapmaktan gurur duydum. Bu gururu ömrümün sonuna kadar taşıyacağım" diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından çeşitli kurum ve kişiler tarafından Kaymakam Özkan Demir'e plaket ve hediyeler verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel