Canon Trabzon'da toplandı

Troedthandl, Trabzon'da bir otelde düzenlenen bayiler toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'de yeni bir yapılanma içine girdiklerini belirtti. Türkiye'de Canon olarak her geçen gün daha da geliştiklerini ifade eden Troedthandl, ''Başarımızı, tüm Türkiy

Canon Trabzon'da toplandı
Troedthandl, Trabzon'da bir otelde düzenlenen bayiler toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'de yeni bir yapılanma içine girdiklerini belirtti.

Türkiye'de Canon olarak her geçen gün daha da geliştiklerini ifade eden Troedthandl, ''Başarımızı, tüm Türkiye'de bayilerimizle birlikte olarak, onlara yeni teknolojilerimizi aktarmak için yaptığımız faaliyetlere borçluyuz.

Türkiye'de Canon olarak henüz işin başındayız. Doğu Avrupa'da çok büyük bir pazar payına sahibiz. Avrupa'da özellikle yazıcı bölümünde pazar payımız yüzde 40 iken Türkiye'de bu oran yüzde 26 seviyesinde. Bu bizim için yeterli bir oran değil'' dedi.

Troedthandl, Türkiye'de ilk dönemin kötü olmadığına inandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Bu bölümde ekonominin gelişme göstermediği doğrudur, ancak geriye gittiğine de inanmıyorum. Tabii ki bu gidişli ikinci yarının özellikle bizler için çok daha zor olacağı kanaatindeyim.

Her ne kadar teknoloji pazarı daralsa da biz geliştirdiğimiz yeni ürün yelpazesi ile gelişmeleri lehimize çevirmek için mücadele veriyoruz.

Canon olarak son ekonomik gelişmelerin yazıcı sektöründe bir daralma olmadığını görüyoruz, ancak fotoğraf makinesi kısmında bir daralma olduğu kesin. Bu da fotoğraf makinelerinden alınan verginin son dönemde artırılmasının etkisidir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel