Canalioğlu'ndan yeni ataklar

Canalioğlu, belediyeye katılan yeni yerleşim alanlarından Yeşilova'yı ziyaret ederek, yeni yerleşim alanlarına hizmet yapmaya devam ettiklerini, bu kapsamda Uğurlu ve Bengisu'da çalışmaların devam ettiğini, Yeşilova'da ise asfalt çalışmalarına başlandığın

Canalioğlu'ndan yeni ataklar

Canalioğlu, belediyeye katılan yeni yerleşim alanlarından Yeşilova'yı ziyaret ederek, yeni yerleşim alanlarına hizmet yapmaya devam ettiklerini, bu kapsamda Uğurlu ve Bengisu'da çalışmaların devam ettiğini, Yeşilova'da ise asfalt çalışmalarına başlandığını belirtti.

Trabzon'un yenilendiğini, geliştiğini dile gekiren Canalioğlu, ''Yenilenen mahallelerden Bengisu ve Uğurlu'da içme suyu, yol gibi önemli çalışmalar başlattık. Yine meclis kararıyla Trabzon Belediyesi'ne bağlanan Yeşilova ya da hizmet atağı başlattık. Trabzon'un gelişmesini güneye açmamız için bu mahallelerimiz bizim için çok büyük önem taşıyor.'' dedi.
Canalioğlu, bu genişleme içerisinde yeni yapılaşmaların, altyapının da olması gerektiğini anlatarak, şunları söyledi:

''Altyapının planlanması ve sosyal, kültürel, sağlık, eğitim gibi alanların planlanması önem taşımaktadır. Zaten yapılan planlar var, bunlara yenilerini ekleyerek burada yaşayan insanlarımızın huzur ve mutluluğunu sağlamamız gerekiyor. Bunun için de su yol ve çöp sorunu gibi temel sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Buranın Yeşilova'nın Trabzon Belediyesi'ne katılmasında katkısı olan başta Belediye Başkanı Hüseyin Yılmaz ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.''

Eski Yeşilova Belediye Başkanı Hüseyin Yılmaz ise yapılan güzel hizmetleri gördükçe Trabzon Belediyesi'ne katılmakla ne kadar doğru bir karar aldıklarını bir kez daha anladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel