Canalioğlu'ndan gaziler günü mesajı

CHP Parti Meclisi üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan CANALİOĞLU 19 Eylül Gaziler haftası münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.Yayımlanan mesaj şu şekilde;Türkiye gazileri 19 Eylül 1983 tarihinde "Türkiye Muharip Gazileri Derneği" altında bütün

Canalioğlu'ndan gaziler günü mesajı

CHP Parti Meclisi üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan CANALİOĞLU 19 Eylül Gaziler haftası münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayımlanan mesaj şu şekilde;

Türkiye gazileri 19 Eylül 1983 tarihinde "Türkiye Muharip Gazileri Derneği" altında bütünleşmiş ve yurdumuzda her yıl 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır.
Atatürk’ün önderliğinde verilen "Kurtuluş Savaşı"nda "Ya istiklal, ya ölüm!" denmiş vatanı uğruna ölümü göze almış kahraman Türk Ordusu, daha sonra dünya barışını korumak için bir çok görev almıştır.

Türk tarihi böylesine "kahramanlık günleri" ile doludur. Kahramanlık günlerini şehit ve gazilerimize borçluyuz. Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek tek birer onur abidemizdir.

Bu duygular ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anar, hayatta olan gazilerimize de minnet ve şükran duygularımızı sunarım.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler