Canalioğlu ve Aydın lojistiğin peşinde!

Trabzon'un Sürmene İlçesi Çamburnu Beldesi’ne yapılması planlanan lojistik merkez için sürdürülen çalışmaların son aşamasına katılan Alman lojistik uzmanların verdiği ön raporlar, lojistik gerçeğine ışık tutacak. 3 Alman lojistik uzmanının 3 gün süreyle y

Canalioğlu ve Aydın lojistiğin peşinde!

Trabzon'un Sürmene İlçesi Çamburnu Beldesi’ne yapılması planlanan lojistik merkez için sürdürülen çalışmaların son aşamasına katılan Alman lojistik uzmanların verdiği ön raporlar, lojistik gerçeğine ışık tutacak. 3 Alman lojistik uzmanının 3 gün süreyle yaptığı inceleme sonucu gerçekleştirdiği sunumda, sırasıyla Arsin-Yeşilyalı, Sürmene-Çamburnu ve Of-İyidere’yi en uygun yer olarak belirlediği öğrenildi.

Canalioğlu, Ön Raporları İstedi

Düzenlenen toplantıda yaptıkları incelemeyi aktaran uzmanların görüşleri eski Vali Dr. Recep Kızılcık tarafından tutanaklara dökülerek ön rapor haline getirilmişti. Trabzon Valiliği’nde olduğu bilinen raporlar, CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu tarafından dilekçeyle talep edildi. Canalioğlu, Bilgi Edinme Yasası çerçevesinde raporları istediğini açıkladı.

Toplantıya Katılanlar Bilgi Verdi

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın da yaptığı açıklamada, benzer raporların varlığından bahisle raporları yazılı olarak isteyeceğini söyledi. Aydın, “O sunuma katılan 3 yetkiliden lojistik için en uygun yerin Arsin-Yeşilyalı, en fizibil yerin Sürmene-Çamburnu olduğunu ve raporların valilikte bulunduğunu öğrendim. Yazılı başvuru ile raporları isteyeceğim” dedi.

Lojistik, Seçimler Kadar Önemli

LOJİSTİK Merkez’in Trabzon’un geleceği için tarihi bir sorumluluk gerektirdiğini, demiryolunun da lojistik merkeze bağlı olarak değerlendirileceğini kaydeden Aydın, “Bu tarihi sorumluluğu yerine getirmek boynumuzun borcu. Ne gerekirse yapacağız. Trabzon halkını sonuna kadar bilgilendireceğiz. Afişler bastıracağız. İlçelerde onbinlerce el ilanları dağıtacağız. Seçim kazanmak kadar Trabzon’un geleceğini de kazanacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel