Canalioğlu engelli çocuklarla

Başkan Canalioğlu, Spastik Özürlüler ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin düzenlediği etkinliğine katıldı. Rehabilitasyon merkezi salonunda yapılan etkinlikte öğrenciler şiirler okudu, şarkılar söyleyip folklor gösterisinde bulundu.  Zaman zaman öğren

Canalioğlu engelli çocuklarla

Başkan Canalioğlu, Spastik Özürlüler ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin düzenlediği etkinliğine katıldı. Rehabilitasyon merkezi salonunda yapılan etkinlikte öğrenciler şiirler okudu, şarkılar söyleyip folklor gösterisinde bulundu.

 

Zaman zaman öğrencilerin şarkılarına eşlik eden Başkan Canalioğlu, “Burada birlikteliği, yardımlaşmayı ve sevgiyi paylaşıyoruz. Biz bu okulda bunun en güzel örneğini sergiliyoruz. Çünkü toplumda insanlar çeşitli şekilde hasta olabilirler. Biz bu hasta ve engelli olan insanlarımıza duygusal olarak değil, toplumun bir gerçeği gibi düşünerek yaklaşmak zorundayız. Bunun için paylaşım ve sevgi duyguları ile toplumu kazanmak için gayret sarf etmeliyiz. Siz öğretmenler ve veliler, sizlere gerçekten teşekkür ediyorum. Sizler fedakarlık içerisinde çocuklarınızı eğitme noktasında günün 24 saatini onların topluma kazandırılmasına, rehabilitasyonuna büyük gayret sarf ediyorsunuz. Biz de sizin yanınızda olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Trabzon Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk de, “Bu etkinlikleri kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin desteğiyle yapıyoruz. Bu konuda da bize en büyük desteği veren sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler