Canalioğlu, çekim yaparsa

Sempatik hareketleri, insanlara olan yakınlığının yanı sıra katıldığı davetlerde yetenekleriyle de bilinir. Eski futbolcu olan Canalioğlu, zaman zaman halı sahalarda döktürürken, zaman zaman da yemekli eğlencelerde kendine has kolbastı oyunu, horonu ile d

Canalioğlu, çekim yaparsa

Sempatik hareketleri, insanlara olan yakınlığının yanı sıra katıldığı davetlerde yetenekleriyle de bilinir. Eski futbolcu olan Canalioğlu, zaman zaman halı sahalarda döktürürken, zaman zaman da yemekli eğlencelerde kendine has kolbastı oyunu, horonu ile davetlilere katılır, bazen de uzatılan mikrofonda bildiği kadarıyla şarkılara eşlik eder.

Kültür ve sanat şehri Trabzon'un beş yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten Volkan Canalioğlu, sanatsal ve kültürel etkinliklerin hemen hemen bütününde eşi Nermin Canalioğlu ile de yer almış ve destek vermiştir. Geçtiğimiz günlerde Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği'nin düzenlemiş olduğu yemeğe katılan Canalioğlu, bir ara masada bulunan kamerayı alarak davetlilerin coşkusunu kaydetti. Objektiflerimize yakalanan Volkan Canalioğlu, “ Hep siz çekemezsiniz ya biraz da ben çekeyim. İzle bak nasıl çekmişim” diyerek arkadaşımıza takılan Canalioğlu'nu masada bulunan arkadaşları da cep telefonuyla görüntüledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel