Canalioğlu Aşık'a teşekkür etti

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın katılımlarıyla gerçekleşen temel atma törenine eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık'da katıldı. Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu yaptığı açılış konuşmasında Eyüp Aşık'ın da ismini anarak, Tekel binasının Trabzon Belediy

Canalioğlu Aşık'a teşekkür etti


CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın katılımlarıyla gerçekleşen temel atma törenine eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık'da katıldı. Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu yaptığı açılış konuşmasında Eyüp Aşık'ın da ismini anarak, Tekel binasının Trabzon Belediyesine kazandırılmasındaki çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti. Volkan Canalioğlu konuşmasında eski Trabzon Belediye Başkanı ve 29 Mart  seçimlerinde AKP Sürmene Belediye Başkan aday adayı olan Niyazi Sürmen'e de teşekkürü ihmal etmedi.

CHP İlçe Teşkilatlarının yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine CHP eski milletvekili Şevket Arz'ın katılmaması farklı yorumlara neden oldu. Açılış törenine Ak Parti İl Başkan yardımcıları Yusuf Yazıcı, Adnan Gülnar ile Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın katılırken; Bayındırlık Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.  

Trabzon'daki sivil toplum örgütlerinin çok fazla ili göstermediği törende Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Eren de yoktu. KTÜ rektörü İbrahim Özen'de açılışa katılmayanlar arasındaydı. Açılış töreninde Trabzonspor Klübünden sadece Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan vardı.

Açılış töreninin en ilginç anı Baykal'ın Volkan Canalioğlu'nu aday göstermeyi unutmasıydı.  Konuşmasını tamamladıktan sonra “ Bir şeyi unuttuk. Trabzon Belediye Başkan adayımız Volkan Canalioğlu'dur” diyen Baykal; Volkan Canalioğlu'nun elini havaya kaldırdı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel