Büyükaydın: Kazanan AKP oldu

Dün yapılan Ak Parti Merkez İlçe seçimi sonrasında başkanlığa seçilen Yılmaz Büyükaydın, partilerine yakışan çok güzel bir kongre geçirdiklerini söyledi. KAZANAN AK PARTİ OLDUBüyükaydın, Ak Parti'ye yakışan bir kongre gerçekleştirdiklerinin altını çizerek

Büyükaydın: Kazanan AKP oldu

Dün yapılan Ak Parti Merkez İlçe seçimi sonrasında başkanlığa seçilen Yılmaz Büyükaydın, partilerine yakışan çok güzel bir kongre geçirdiklerini söyledi.

 

KAZANAN AK PARTİ OLDU

Büyükaydın, Ak Parti'ye yakışan bir kongre gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “Bizi teveccüh eden delege, teşkilat mensubu arkadaşlara, oy veren, vermeyen arkadaşların hepsine şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin vesilesi ile onlara teşekkür ediyoruz. Burada kazanan Ak Parti'dir, kaybeden hiç kimse yoktur. Diğer aday arkadaşlar da bizim kardeşimiz. Onlarla birlikte inşallah yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

YEREL SEÇİM STARTI VERECEĞİZ

Plan ve programları ile ilgili göreve başladıktan sonra bir açıklama yapacaklarını ifade eden Büyükaydın, “Önümüzde yerel seçim süreci var. bir an önce buna hazırlanacak, ön plana çıkacak kurmay arkadaşlarımızı buna göre yönlendireceğiz, zaten seçim çalışmalarımıza  bir fiil olarak başlayacağız. Bizler için önemli olan yerel seçimlerdir, bir an önce seçim çalışmalarımızın startını vereceğiz” diye konuştu.

 

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel