Büyükaydın destek turlarında

Ak Parti Merkez İlçe seçimlerine az bir süre kala Merkez İlçe Başkan adaylarından Yılmaz Büyükaydın 3.No'lu Erdoğdu Mahallesi ve Soğuksu Mahallesinde ki delegasyonla bir araya geldi. Delegenin yoğun ilgisi ile karşılaşan Büyükaydın'ın yarışta bir adım önd

Büyükaydın destek turlarında
Ak Parti Merkez İlçe seçimlerine az bir süre kala Merkez İlçe Başkan adaylarından Yılmaz Büyükaydın 3.No'lu Erdoğdu Mahallesi ve Soğuksu Mahallesinde ki delegasyonla bir araya geldi.

Delegenin yoğun ilgisi ile karşılaşan Büyükaydın'ın yarışta bir adım önde olduğu sinyalleri veriliyor. 3.No'lu Erdoğadu Mahallesinde delege ile görüş alışverişinde bulunan Büyükaydın'ın kongre süreci ile ilgili destek aldığı ve Belediye seçimleri üzerine görüştükleri belirtildi.

Ayrıca soğuksu Mahallesi delegasyonuyla da bir araya gelen Büyükaydın ve kurmayları kongre öncesinde belediye seçimleri ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel