Bursalı Başkan'dan TS'ye övgü

AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Şahin, Bursaspor için Trabzonspor'un örnek alındığını söyledi. Bursaspor'un başarısı için 8 milyon dolarlık Türkiye'nin en güzel spor kompleksini belediye olarak yaptıklarını ve Bursaspor'

Bursalı Başkan'dan TS'ye övgü

AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Şahin, Bursaspor için Trabzonspor'un örnek alındığını söyledi.

Bursaspor'un başarısı için 8 milyon dolarlık Türkiye'nin en güzel spor kompleksini belediye olarak yaptıklarını ve Bursaspor'a hediye ettiklerini ifade eden Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, "Trabzonspor'u tebrik ediyoruz. Ben yıllardır 3 büyükler kelimesini kullanmam. Trabzonspor 4 büyükten birisi olarak Anadolu'nun guru olmuştur.

Bu başarı, birlik ve bütünlük ile yaşanır. Geçmişte bu yapılmıştır. Bu yılda Trabzonspor çok iyi gidiyor. Ben Bursa'da her zaman Trabzonspor'u örnek gösteririm: Neden Bursaspor, Trabzonspor gibi olamıyor derim. Bursaspor 5. büyük neden olamıyor derim. Zaman zaman başarılı oluyoruz, zamam zaman başarısız oluyoruz, küme düşebiliyor.

Ancak Bursaspor'da bu yıl iyi gidiyor. Biz Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Bursaspor'a çok büyük destek verdik. Bursaspor'a çok büyük bir tesis yaptık. 8 milyon dolar harcadık. Bugün Türkiye'de böyle bir sosyal tesis yok. Trabzonspor'un yönetiminin de, insanlarının da Bursa'ya geldiklerinde bu tesisi gezip görmelerini isterim.

Amatör sporuna destek için 7 tane sentetik çim sahası yaptık. Her bir saha 400 milyar liraya mal oldu. Sportif başarıları belediye başkanları sağlamaz ama bunun için altyapı hazırlar. Bizde bunu yapmaya çalışıyoruz."

Başarılı bir belediye başkanının halkın içinde olması gerektiğini ancak bunun dışında şehrin önünü açacak projelere imza atması gerektiğini kaydeden Şahin, "Bir şehirde belediye başkanının misyonu, o şehrin vizyonunu ortaya koymaktır. Projeleri ortaya koymaktır. Tarihi, kültürel, ulaşım projeleri ortaya konmalıdır.

Sadece kültürel projelerle bu işler yürümez. Sadece halkın içinde olarak bu işler yürümez. Hem halkın içinde olmak gerek, hem kültürel, hem sosyal, hem sanatsal hem de ulaşım bazında projeler yapmak gerekir. Bu şekilde meselelere baktığımızda şehir farklı bir atağa kalkar, değişim ve gelişim sürecini sağlar.

Trabzon'da yapılacak çok şeyin olduğunu düşünüyorum. Bu yerel seçimlerde Trabzonlu insanımızın tekrar başlarını önüne alıp politik meseleleri yeniden değerlendireceklerine inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel