Bunalıma Girip İntihar Etti

Edinilen bilgiye göre, Şingah Mahallesi'nde ikamet eden O.G. (33), eşi G.G'yi yan tarafta bulunan kardeşinin evine ziyarete yolladı. Bir süre sonra evine dönen G.G., eşinin cansız bedeniyle karşılaştı. 2 çocuk babası olan O.G'nin cesedi ambulansla Bayburt

Bunalıma Girip İntihar Etti

Edinilen bilgiye göre, Şingah Mahallesi'nde ikamet eden O.G. (33), eşi G.G'yi yan tarafta bulunan kardeşinin evine ziyarete yolladı. Bir süre sonra evine dönen G.G., eşinin cansız bedeniyle karşılaştı.

 2 çocuk babası olan O.G'nin cesedi ambulansla Bayburt Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, genç adamın eşi G.G., annesi, babası ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

Bayburt Belediyesi'nin su endeksi okuma ihalesini alan firmada çalışırken 26 Haziran tarihinde kendi isteğiyle ayrılan ve işsiz olduğu belirtilen O.G'nin piyasaya olan borcu yüzünden psikolojik sorunlar yaşadığı ve sıkıntılı günler geçirdiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel