Bu görüntüler Doğu Karadeniz'den! Gölü bakın nasıl geçtiler...

Doğu Karadeniz'de gölün üzerinden bakın nasıl geçtiler...

Bu görüntüler Doğu Karadeniz'den! Gölü bakın nasıl geçtiler...
Bayburt’ta Çoruh Nehri'nde balık avlayan vatandaşlar ilginç bir yönteme başvurdu. Buz tabakasının üzerine çıkan 3 kişi, buzu adeta bir sal gibi kullanarak nehirden karşıya geçti.

Bayburt merkeze bağlı Karşıgeçit Köyünde vatandaşlar, balık avlamak için tehlikeli ve bir o kadar da ilginç bir yöntem kullandı. Köylerinin hemen yanından geçen Çoruh Nehri’nden balık tutmaya giden Fatih ve oğlu Yusuf Bayraktar ile Selami Yıldız, bulundukları alanda balık kalmayınca karşıya geçmeye karar verdi. Eksi 15 derecede buz tutan nehirde balık tutmak isteyen 3 kişi, karşıya geçmek için sal veya tekneye ihtiyaç olunca buzu bulunduğu yerden baltayla ayırarak üstüne çıktı ve adeta sal gibi kullandı.

Nehrin kıyısında videoyu çekenlerin de zaman zaman 'düşmeyin dikkat edin' diye uyardığı balıkçılar, ilgi odağı oldu. Buzu sal gibi kullanan 3 kişi, karşıdan karşıya geçmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler