Bu doktorlar güldürüyor

KTÜ Farabi Hastanesi Acil Servis Doktorlarından Dr.İsmet Eraydın ve Dahiliye doktorlarından Dr. Serkan Besli ile röntgen teknisyeni Koral Koç, tarafından sahneye konulan “ Kalp Krizi değil Gülme Krizi” adlı tiyatro oyunu KTÜ AKM'de sahnelendi. Hastanelerd

Bu doktorlar güldürüyor

KTÜ Farabi Hastanesi Acil Servis Doktorlarından Dr.İsmet Eraydın ve Dahiliye doktorlarından Dr. Serkan Besli ile röntgen teknisyeni Koral Koç, tarafından sahneye konulan “ Kalp Krizi değil Gülme Krizi” adlı tiyatro oyunu KTÜ AKM'de sahnelendi.

Hastanelerde yaşanan olayların traji komik bir şekilde canlandırıldığı oyunu izlemeye gelen davetliler adeta gülme krizine tutuldu.

Dr. İsmet Eraydın'dan çıkan fikir üzerine harekete geçen Dr.Besli ve Röntgen Teknisyeni Koç, 1 aylık bir zaman zarfında hazırladıkları oyunu tiyatro severlerin beğenisine sundu. 

Daha çok acil servis ve hasta muayenelerinde yaşanan olayların komik bir şekilde perdeye yansıtıldığı oyunda özellikle iki doktorun performansı beğeni topladı. Böylesine stresli ve zor mesleğin yanında fırsat bulup tiyatro yapmalarının büyük bir özveri olduğunu ve bunun yanında Allah vergisi yeteneğin ön plana çıktığını savunan meslektaşları Eraydın ve Besli'nin önlerinde iyi birer örnek olduğunu söylediler. Daha çok doktorların ilgi gösterdiği oyuna tiyatroyu yakından takip eden vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.

Oyunun baş kahramanı olan ve bir çok tiplemeyi başarıyla canlandıran Trabzon Şehir Tiyatrosu Derneği oyuncusu Koral Koç tek kelimeyle muhteşemdi. Replikleri ve mimiklerinin yanı sıra, ses tonu, sahneye hakimiyeti ve seyircilerle bütünleşmesi oyunun seyir halini daha da yükseltti. İki doktorun yanında daha profesyonel olan Koral Koç,
“ Doktor arkadaşları gerçekten bende tebrik ediyorum. Onlardaki bu heyecanı görünce bu oyunda oynamayı kabul ettim. Tiyatro çalışmanın bir eseridir. Çok çalışmak gerek. İki arkadaşımda daha önceden amatör olarak birkaç oyunda rol almış. Çok yetenekliler. O kadar iş güç, nöbetin yanında fırsat bulup bu replikleri hazırlamışlar. Bu oyunu size sunmak için çok çalıştılar. Sizin vasıtanızla ikisini de tebrik ediyor, bize destek veren herkese ve buraya kadar gelip bizleri onurlandıran seyircilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel