Bize Paris'te Trabzon!

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı İş adamı Bülent Cumur, açtığı stand ile trabzon’u Paris’te de temsil ediyor. Paris Epinay Belediyesi Espacece Lumıer Uluslar arası Kongre Salonunda  açılan standa Trabzon tanıtılıyor. Trabzon’a ait bir çok yöresel ürün.

Bize Paris'te Trabzon!

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı İş adamı Bülent Cumur, açtığı stand ile trabzon’u Paris’te de temsil ediyor. Paris Epinay Belediyesi Espacece Lumıer Uluslar arası Kongre Salonunda  açılan standa Trabzon tanıtılıyor. Trabzon’a ait bir çok yöresel ürün. Türkiye’yi ve Trabzon’u merak eden misafirlerin beğenisine sunuluyor. Saat 10:00’da açılan sergi saat 18:00’a kadar ziyaret edilebiliyor. İş adamı Bülent Cumur:

“Paris’te de Trabzon’u tanıtmaya çalışıyoruz. Trabzon bir kültür imparatorluklar kenti. 4000 yıllık bir kültür kenti.  Trabzon’un doğal ve tarihi zenginliklerini burada tanıtıyoruz.”  Şeklinde açıklamada bulundu.

1289880_395517257237932_1160649096_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler