Beşikdüzü'nde su baskını

Beşikdüzü ilçesinde gece başlayan sağnak sonucu rogarlar tıkanınca bazı iş yerlerini kısmen su bastı.Gece yarısından sonra etkili olan sağnak sonucu ilçenin özellikle Cumhuriyet Mahallesi'nde su birikintileri oluştu. Belediye ekipleri suyun tahliyesi için

Beşikdüzü'nde su baskını

Beşikdüzü ilçesinde gece başlayan sağnak sonucu rogarlar tıkanınca bazı iş yerlerini kısmen su bastı.

Gece yarısından sonra etkili olan sağnak sonucu ilçenin özellikle Cumhuriyet Mahallesi'nde su birikintileri oluştu. Belediye ekipleri suyun tahliyesi için çalışma yaptı. Rogarların tımanması sonucu ilçe merkezindeki bazı işyerlerini kısmen su bastı. İlçenin güney kısmında, derelerin taşıdığı malzemeler nedeniyle yaşanabilecek taşkınlara karşı dere yataklarına iş makineleriyle müdahale edildi.

Yağmurun dinmesinin ardından iş yerleri su baskınına uğrayan esnaf, temizlik çalışması yaptı.

Yetkililer,  ilçe merkezinden geçen derelerin üstünün açılması ve ıslah çalışmaları nedeniyle ilçenin büyük bir felaketten kurtardığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler