Beşikdüzü'nde sporculardan teşekkür gösterisi

Beşikdüzü Limanında teşekkür gösterisi yaptılar.

Beşikdüzü'nde sporculardan teşekkür gösterisi

Poyraz Gençlik Kulübü Yelken Sporları Şubesi sporcuları Trabzon Milletvekili Salih Cora ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bicakcioglu'na  kulübe yaptıkları 20 bin TL lik malzeme yardımı dolayısıyla Beşikdüzü Limanında teşekkür gösterisi yaptılar.

Milletvekili Salih Cora'nın yoğun işlerinden dolayı katılamadığı etkinliğe Poyraz Gençlik Spor Kulüp Başkanı Gürhan Zengin yaptığı açıklamada "Vekilimiz sayın Salih Cora'ya ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bicakcioglu'na yapmış oldukları yardımlar için çok teşekkür ediyoruz  Her şart ve zamanda hep yanımızda oldular kendilerine her talebimizde bizleri hiç bir zaman eli boş cevirmediler. Kendilerine müteşekkiriz. Kulüp olarak amacımız çocuklarımızın sosyal, ruhsal ve bedensel gelisimlerine katkıda bulunmak onları kendine güven duyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bugün sayın Cora ve Bicakcioglu'na  vermiş oldukları desteklerin boşa gitmediğini göstermek istedik ve bunda da başarılı olduk. Çocuklarımız yeteneklerini ortaya koyma fırsatı da bulmuş oldular. Etkinligimizi katılan Beşikdüzü Kaymakamı sayın Cevdet Erturkmen'e de çok teşekkür ederim" dedi.

Etkinlik sporcu aileleri ve halkın yoğun katılımıyla bir şölen havasında geçti.  Havanın da gösteri için musait olması herkesin mutlu olmasına yetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler