Belediye bilgisayar dağıttı

Bilgisayarların dağıtımı için Akçaabat Muhtarlar Derneğinde düzenlenen törene, Kaymakam Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve muhtarlar katıldı. Kaymakam Ö

Belediye bilgisayar dağıttı
Bilgisayarların dağıtımı için Akçaabat Muhtarlar Derneğinde düzenlenen törene, Kaymakam Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Özkan, törende, bilgi çağında, bilgiye en kısa sürede ulaşmak için birçok imkan olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Köy ve mahalle muhtarlarımızın köyleri hakkında daha doğru bilgileri bizlere ulaştırmaları, daha düzgün ve doğru olarak saklamaları için Muhtarlar Derneği Başkanı bizden destek istedi.

Biz de bu isteği geri çevirmedik ve onlara bilgisayar verme kararı aldık. Böyle bir çalışmada emeği geçen hayırsever vatandaşlara ve Akçaabat Belediye Başkanlığına teşekkür ediyorum.''

Özkan, kısa süre sonra geçilecek aile hekimliği sistemiyle muhtarların yükünün çok daha ağır olacağını, bu nedenle köy ve mahallerinde ikamet edenler hakkında bilgileri doğru olarak bildirmekle yükümlü olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Türkmen ise mahalle muhtarlarının teknolojiyi kullanması gerektiğine işaret ederek, ''Teknoloji çağındayız ve internet günümüzün vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri.

Muhtarlarımız da halkın istediği evrakları artık internet üzerinden çıkaracak ve hiç zorluk çekmeyecek.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler