Bayburt'ta yangın !

Bayburt Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti Derneği, dün çıkan yangında mağdur olan beş aile için yardım kampanyası başlattı.Dernek Başkanı Adil Kacır, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, merkeze bağlı Masat köyünde dün yaşanan yangındaki tek t

Bayburt'ta yangın !

Bayburt Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti Derneği, dün çıkan yangında mağdur olan beş aile için yardım kampanyası başlattı.

Dernek Başkanı Adil Kacır, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, merkeze bağlı Masat köyünde dün yaşanan yangındaki tek tesellinin can kaybının olmaması olduğunu söyledi.

Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti Derneğinin "düşenin dostu olmaz" sözünü çöpe attığını ifade eden Kacır, "Biz sosyal sorumluluk gereği bu tür konularda şöyle bir felsefeyle hareket ediyoruz; mağdur olan kişi talep etmeden, ihtiyacını dile getirmeden ona ulaşmak. Yaşanan bu yangın olayında da biz bu konuda böyle bir gereklilik hissettik ve kampanyamızı başlattık" dedi.

Kacır, Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti olarak yardım eli uzatırken kişinin kim olduğuna bakmadıklarını da kaydederek, şunları söyledi:

"Biz mağdur olan kim olursa olsun, anlayışı, dini düşüncesi, ideolojisi ne olursa olsun biz her insana yardım etmek, el uzatmak durumundayız. Burada mağdur olan insanlar varsa bizim bunlara yardım etmemiz, el uzatmamız gerekiyor. Bu anlayıştan hareketle bu aileler için bir evde olması gereken her türlü eşyayı temin etmek gibi bir amacımız var. İnşallah cuma günü bu eşyaları ailelere teslim edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel