Bayburt Valisi ziyaretlerine devam ediyor

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer sorunlarını yerinde görmek üzere başlattığı ilçe ve köy gezilerine Aydıntepe ilçesiyle devam etti.Beraberinde Aydıntepe Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğ, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İsmail Ferhat Özbaş, İl Emniyet Müdürü Celal Ayd

Bayburt Valisi ziyaretlerine devam ediyor

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer sorunlarını yerinde görmek üzere başlattığı ilçe ve köy gezilerine Aydıntepe ilçesiyle devam etti.

Beraberinde Aydıntepe Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğ, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İsmail Ferhat Özbaş, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, İl Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy ile birlikte Aydıntepe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Emniyet Amirliği, Jandarma Komutanlığını ve Aydıntepe ilçesinde eski Romalılar döneminden kalan Yeraltı Şehri gezdi.

Yeraltı şehri hakkında Belediye Başkanı Orhan Eraslan’dan bilgi alan Vali Mükerrem Ünlüer daha sonra İl Özel İdare tarafından Aydıntepe Yaylasında yaptırılan Aydıntepe göletinde incelemelerde bulundu.

Aydıntepe ilçesine bağlı Yukarı Kırzı köyünü gezerek vatandaşlarla sohbet eden sayın valimiz Özel idare tarafından yapılan köy içi parke çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

25 Mayıs 1995 yılında Diyarbakır’ın Lice ilçesinde şehit olan J. Kom. Er Muammer Gür’ün babası Hacı Osman Gür ile bir süre görüştü ve şehit babasının sorunlarını dinledi.

Köy konağında köy halkının taleplerini dinleyen Vali, köylerdeki özellikle eski, terk edilmiş ve bakımsızlıktan zamanla çökmüş toprak evlerin ve ahırların çocuklar ve köy halkı için tehlike arz ettiğini belirterek, bu yıkık ve harabe evlerin her hangi bir tehlike arz etmemeleri için yıkılıp kaldırılmalarına yardımcı olacaklarını belirtti.

Şehirde yaşayan vatandaşlarımız hangi imkanlardan yararlanıyorsa köydeki vatandaşların da o hizmetten yararlanmaları gerektiğini belirten Vali Mükerrem Ünlüer, bu yöndeki çalışmaların devam ettiğini belirtti.

20130930aw000184_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel