Başkan'dan haber61'e ziyaret

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, haber61.net'e ziyarette bulundu.Başkan Canalioğlu, haber61 gazetesinin yayın hayatına başlamasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Daha önce internet ortamında hizmet veriyordunuz. Haber61.net internet s

Başkan'dan haber61'e ziyaret
Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, haber61.net'e ziyarette bulundu.

Başkan Canalioğlu, haber61 gazetesinin yayın hayatına başlamasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Daha önce internet ortamında hizmet veriyordunuz. Haber61.net internet sitesi Trabzon'un yanı sıra Trabzon dışında yaşayan iş adamı, bürokrat ve diğer Trabzonluların bilgisayarlarında açık olan bir siteniz vardı. En güvenilir ve doğru haberleri sizden alıyorduk. Dışarı da yaşayan gurbetçiler de sizin aracılığınızla memleket özlemine bir nebze olsun son veriyordu” dedi.

Objektif haberlerinizle kamuoyunu zaman zaman kamuyonu yönlendirdiğinizi biliyordum diyen Canalioğlu, “Ben de bazı konularda ilk bilgiyi sizden alıyorum. Haber61 gazetesi ile ayrı bir lezzet kattınız, yayın hayatınızda sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.

Öte yandan haber61.net sitesi imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, haber61 gazetesi ile ilgili başkan Canalioğlu'na bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel