Başkan Metin Kul'dan Açıklama

Trabzon'un Arsin İlçesine bağlı Fındıklı Belde Belediye Başkanı Metin Kul, siyasi parti ayrımı yapmadığını ve halka en iyi hizmeti nasıl yapabileceğinin kaygısını taşıdığını söyledi.Kul, yaptığı açıklamada, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'tan isted

Başkan Metin Kul'dan Açıklama

Trabzon'un Arsin İlçesine bağlı Fındıklı Belde Belediye Başkanı Metin Kul, siyasi parti ayrımı yapmadığını ve halka en iyi hizmeti nasıl yapabileceğinin kaygısını taşıdığını söyledi.

Kul, yaptığı açıklamada, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'tan istediklerini her zaman aldığını belirterek, “Bakan Özak'a teşekkür ediyoruz. Bakanımızı sadece Ak Parti'nin bir bakanı olarak görmüyoruz, o bizim için Trabzonspor'un efsane başkanlarından birisidir” dedi.

Millete hizmet için yola çıktığını ifade eden Başkan Kul, “Ben belediye başkanlığına aday olduysam hizmet için oldum. Hizmet yarışında her zaman da olacağım. Benim için parti ayrımı önemli değil, daha iyi hizmet yapabileceğim, daha iyi çalışabileceğim, hangi parti olursa orda olmaya da hazırım.. Siyasi parti ayrımı yapmam, benim için önemli olan halkıma daha iyi hizmeti nerede yapabilirim onun kaygısını taşırım”diye konuştu.

Diğer belediye başkanları ile de diyaloğunun çok iyi olduğunun altını çizen Kul, şöyle devam etti:
“Diğer belediye başkanları da iyi çalışıyor. Beni de belediyemde çalışan halkım değerlendirecek, şuana kadar halktna hiçbir tenkit almadım. Bu da çok iyi çalıştığımızın göstergesidir. Belediyede kapımı çalan hiç kimseyi geri çevirmedim, herkesin sorununu çözmeye çalıştım. Belediye başkanı olmadan önce halkıma vaat ettiklerimin yüzde 99'unu gerine getirdiğime inanıyorum. Ben gelecek seçimde de adayım. Şuan seçim hazırlığına başlamadım. Seçime 6 ay kala acil işlerin dışında hiçbir makine çalıştırmayacağım. Çünkü ben herkes gibi seçime 6 ay kala çalışma yaparak halkımdan oy istemeyeceğim. Çünkü ben zaten çalışmamı bu ana kadar yapmışımdır”

Yanbolu-Santa Grup yolunu gündemden hiç düşürmediklerini ifade eden Kul, “Santa her zaman çok tartışıldı ve tartışılmaya da devam ediliyor. Santa Gümüşhane sınırları içerisinde olabilir ama kullanımı bizdedir. Santa'nın turizm merkezi olması için bir Yanbolu-Santa grup yolu tamamlanmalıdır. Yanbolu Santa grup yolu kanayan bir yaradır, yeni kurulacak hükümetinde desteğini alarak bu yolu 1-2 sene içinde bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Arsinspor yönetimini canı gönülden kutladığını kaydeden Kul, “Arsinspor geçen yıl bence zirve yaptı. Arsinspor'un ismini tüm Türkiye duydu. Arsinimizinn şimdi tek sıkıntısı stata bir tribün daha yapılmalı bu konuda herkese görev düşüyor, bundan kaçış yok, herkes taşın altına elini koymalı, bu takım bizim, iyi günde kötü günde destek olmalıyız. Ben her zaman elimden gelen desteği vermeye hazırım” diye konuştu.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel