Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Hacıkasım Mahallesi ve 2. El Oto Galericileri Sitesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.Gümrükçüoğlu mahalle ve oto galericileri  esnafını tek tek dolaşarak yaklaşmakta olan Kurban Bayramlarını tebrik et

Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Hacıkasım Mahallesi ve 2. El Oto Galericileri Sitesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Gümrükçüoğlu mahalle ve oto galericileri  esnafını tek tek dolaşarak yaklaşmakta olan Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Ziyaretlerine Hacıkasım Mahallesinden başlayan Gümrükrükçüoğlu burada bulunan esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşmanın ardından Deliklitaş’ta bulunan 2. El Oto Galericileri Sitesine geçti.

dsc_6120.jpg

Başkan Gümrükçüoğlu iş yeri sahiplerine hayırlı bol kazançlar temenni ettikten sonra esnafın sorun ve istekleri dinledi.

Ziyaretleri boyunca çevrede tespit ettiği aksaklıkları not eden Gümrükçüoğlu, ilgililere talimatlar vererek sorunların giderilmesini istedi. Hacıkasım Mahallesinde uğradığı çay ocağında mahalle sakinleri ile oturup çay içen Başkan Gümrükçüoğlu aldığı simitleri vatandaşlara ikram etti.

Mahalle ve Oto Galericileri sitesi ziyaretinde esnaf ile koyu sohbetler yapan Gümrükçüoğlu kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı.

Mahalle gezilerinde gelenek haline getirdiği traş olma adetini de ihmal etmeyen Gümrükçüoğlu uğradığı bir berber dükkanında da traşını  oldu.

dsc_6260.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel