Başkan Gümrükçüoğlu haberde zirve yaptı

Başkan Gümrükçüoğlu, hakkında yılın ilk 8 ayında 4 bin 365 adet haber yayınlandı.Özel bir medya takip şirketi verilerine göre, 81 ilin belediye başkanları ile ilgili ayrı ayrı değerlendirmeler yapıldı. Değerlendirmede hakkında en çok haber çıkan ilk 8 bel

Başkan Gümrükçüoğlu haberde zirve yaptı

Başkan Gümrükçüoğlu, hakkında yılın ilk 8 ayında 4 bin 365 adet haber yayınlandı.
Özel bir medya takip şirketi verilerine göre, 81 ilin belediye başkanları ile ilgili ayrı ayrı değerlendirmeler yapıldı. Değerlendirmede hakkında en çok haber çıkan ilk 8 belediye başkanı büyükşehirlerden olurken il belediyeler arasında Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu 9’uncu oldu ve il belediyeleri arasında ilk sırada yer aldı. Trabzon Belediye Başkanı’nın 4 bin 355 haberle Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan takip etti.

Karadeniz Bölgesi’nde Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 2 bin 289 haberle 19. ,Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı 855 haberle 32., Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı 618 haberle 37. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise 603 haberle 40., Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun 418 haberle 48., Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat 310 haberle 56. ve Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün 189 haberle 68. sırada yer aldı.

81 il içinde, 1 Ocak - 31 Ağustos 2013 tarihleri arası en fazla haber olan başkan, 10 binin üzerinde haber ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın oldu.
Başkan Akaydın’ı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zihni Aldırmaz takip etti; Aldırmaz 8 bin 565 haberle ikinci oldu.

Başkan Aldırmaz’ı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu takip ederken, dördüncü sırada Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe yer aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 7 bin haber ile listenin beşinci sırasından giriş yaparken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kocaeli ve Kayseri Belediye Başkanlarının ardından sekizinci sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel