Başkan Gümrükçüoğlu bayrak dağıttı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle öğrencilere ve vatandaşlara bayrak dağıttı.Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri için tören alanına erken gelen Başkan Gümrükçüoğlu alanda bulunan öğrenci ve veliler

Başkan Gümrükçüoğlu bayrak dağıttı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle öğrencilere ve vatandaşlara bayrak dağıttı.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri için tören alanına erken gelen Başkan Gümrükçüoğlu alanda bulunan öğrenci ve velilerin hal hatırlarını sorarak onlara bayrak dağıttı. Başkan Gümrükçüoğlu herkesin bayrak taşımasını ve evlerine bayrak asması çağrısında da bulundu.

Başkan Gümrükçüoğlu, bayrağın ortak bir değer olduğunu ifade ederek, “Cumhuriyetimiz, millet iradesine dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir siyasi rejim olarak, geçtiğimiz dönemde milli değerlerimiz ile daha da bütünleşmesi ve demokratikleşme yönünde atılan adımlar sayesinde, demokrasi ile taçlanmış ve asli hüviyet ve anlamına daha da kavuşmuştur.

20131029aw000102_04.jpg

Trabzonlular olarak bizler de, gerek milli bağımsızlık savaşımızda gerek sonrasında, Türkiye Cumhuriyetinin kurulması, güçlenmesi, kalkınması ve demokratikleşmesi için Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne üzerimize düşen görevi layıkı ile yerine getirmenin haklı gururunu ve onurunu da yaşıyoruz. Yine bu kapsamda, Trabzon’un Belediye Başkanı olarak, Cumhuriyetimize ve milletimizin iradesinin üstünlüğüne sahip çıktığımızı göstermek adına, tüm Trabzonlu vatandaşlarımızı, bağımsızlığımızın kutsal bir simgesi olan Türk Bayrakları ile evlerini, iş yerlerini, şehrimizin her bir köşesini donatarak sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.

Gümrükçüoğlu, "Bu vesileyle, bir ve bütün bir millet olarak Cumhuriyetimizi çok daha ileriye taşıyacağımıza inanıyor, tüm Trabzonluların ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

Vatandaşlar ise Başkan Gümrükçüoğlu’nun bu jestinden çok memnun olduklarını ifade ederek kendisine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel