Başkan'dan ustaya vefa

Ozan ve şair Ahmet Kaçar’ı ziyaret ettiler.

Başkan'dan ustaya vefa
Giresun’un Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, beraberinde İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile şair Ahmet Kaçar’ı Sağlık köyündeki evinde ziyaret etti. 

Başkan Erener, hepimizin kulağına aşina olan ‘Anar ömrümce gönül giden sevgileri, Unut beni kalbimdeki hicranla yalnız kalayım, Hayat dolu bir gençlik’ gibi Türk Sanat Müziği’ne güfteleriyle renk veren usta ozan şair Ahmet Kaçar’la hasbıhal etti.
Sanatın içerisinde sırra kadem basan sanatçılarla bir araya gelerek maziye yolculuk ettiklerini belirten Başkan Erener, “Birçok güfteyi Türk Sanat Müziği’ne kazandırarak, isminden sıkça söz ettiren Şair Ahmet Kaçar amcamıza evinde ziyaret ettik. Görele Belediyesi olarak sanat ve sanatçılarımızın her zaman yanında olduk. Sanatı sanat yapan bir ustayla hasbıhal etmek, onun dilinden ezgiler, nameler dinlemek keyif vericiydi’’ dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler