Başkan Çömlekçi için kararlı!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne mutlaka gerçekleştireceklerini belirterek söz konusu alanda yapılaşmaya da bundan sonra izin vermeyeceklerini söyledi.Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayata ge

Başkan Çömlekçi için kararlı!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne mutlaka gerçekleştireceklerini belirterek söz konusu alanda yapılaşmaya da bundan sonra izin vermeyeceklerini söyledi.

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayata geçmesi için özel bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Gümrçükoğlu “TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile bir görüşme yaptım. Çömlekçi'de mutlaka Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledim. Kendisine bizimle aynı görüşü paylaşıyor. Ben Trabzon halkına Çömlekçi Projesi konusunda söz verdim ve bu sözümü yerine getireceğim" dedi.

"Çömlekçi Projesi'nin avan proje çalışmaları ihale edildi" diyen Gümrükçüoğlu "Bu yıl içerisinde avan proje çalışmaları tamamlanacak. Belediye Meclisimiz son yaptığı toplantıda Çömlekçi'de Sahil Yolu ile Tanjant yolu arasında kalan alanı kentsel dönüşüm alanı olarak onayladı. Artık bundan sonra sözü edilen alanda yapılaşmaya da izin vermeyeceğiz. Bu proje görev süremizin sonuna kadar bitirilemez ama görev süremizin sonuna kadar mutlaka Çömlekçi'de yıkımlar başlayacak” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel