Başkan Canalioğlu ödüllendirdi

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, kentin gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesine katkıda bulunan mimar ve mühendislere teşekkür plaketi verdi. Kentte yapılan çalışmalara proje aşamasında yaptıkları katkılardan dolayı Belediye Yapı İşleri Müdürlü

Başkan Canalioğlu ödüllendirdi

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, kentin gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesine katkıda bulunan mimar ve mühendislere teşekkür plaketi verdi.

Kentte yapılan çalışmalara proje aşamasında yaptıkları katkılardan dolayı Belediye Yapı İşleri Müdürlüğünde görevli 17 mimar ve mühendise plaket veren Başkan Canalioğlu, ''Başarı tek başına gelmez. Ekip çalışmasının önemini bilen bir kişi olarak sizlerle gurur duyuyorum. Trabzon'un gelişmesine, değişmesine ve güzelleşmesine, yaptığınız projelerle önemli katkı sağladınız'' dedi.

Beş yıllık görev süresinde zaman zaman personeli ödüllendirdiklerini ifade eden Canalioğlu, ''Bu kapsamda sizler de ödüle layık görüldünüz. Uzun Sokak projesi, park ve bahçeler, mezarlıkların düzenlenmesi, yollar, caddeler hepsi sizin eserleriniz. Önemli olan samimi olmak, birbirimize inanmak ve güvenmektir. Bu anlamda biz size güvendik ve inandık. Sizler de bize güvenerek böyle bir çalışma ortamı sağlandı. Bu güzel çalışmalarınız Trabzon halkı tarafından da çok iyi bilinmekte ve takdir edilmektedir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel