Başkan Anlayan aday adaylığı müracaatı yaptı

 Ordu’nun Fatsa ilçesinde 2014 yerel seçimleri için AK Parti İlçe Başkanlığı'na ilk belediye başkan aday adaylığı müracaatını mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptı.Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, aday adaylığını açıklamak üzere parti binasına be

Başkan Anlayan aday adaylığı müracaatı yaptı

 Ordu’nun Fatsa ilçesinde 2014 yerel seçimleri için AK Parti İlçe Başkanlığı'na ilk belediye başkan aday adaylığı müracaatını mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptı.

Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, aday adaylığını açıklamak üzere parti binasına belediye meclis üyeleri ile birlikte geldi. Başkan Anlayan ilk olarak belediye başkan aday adaylığı müracaatı olan başvuru kağıdını AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen’e takdim etti.

Başkan Anlayan aday adaylığı müracaatını yaparken yaptığı konuşmada, “Bugün AK Parti 2014 Mart ayındaki mahalli seçimler için seçim takvimi sürecini başlatmıştır. Önümüzdeki mahalli seçimlerde belediye başkan adaylığı için aday adaylığı müracaat için başvurular bugün başlamış bulunmaktadır. Ben de şahsım adına Hüseyin Anlayan olarak 10 senedir de sizlerin desteğiyle ve birliği ile Fatsa’da belediye başkanı olarak yapmış olduğumuz hizmeti bir üçüncü dönem daha yine sizlerle beraber sizlerin desteğiyle inşallah yapabilmek adına AK Parti’den Fatsa Belediye Başkanı aday adaylığımı şuan itibari ile yapıyorum, hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ise yaptığı konuşmada, “Ben de mevcut başkanımız Sayın Hüseyin Anlayan’ın aday adaylığı müracaatını kabul ediyorum, partimiz için Fatsa’mız için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel