Başbakan Trabzon'u Açıkladı

AK Parti Genel Merkezi'nde bugün Trabzon ve Gümüşhane gündemde. Büyük bir coşku ile salona giren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail saldırıları ile ilgili konuşma yapıyor. AK Parti Trabzon İl Teşkilatı' da Ankara'da. AK Parti'nin Trabzon Belediye Başka

Başbakan Trabzon'u Açıkladı

AK Parti Genel Merkezi'nde bugün Trabzon ve Gümüşhane gündemde.

Büyük bir coşku ile salona giren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail saldırıları ile ilgili konuşma yapıyor.

AK Parti Trabzon İl Teşkilatı' da Ankara'da. AK Parti'nin Trabzon Belediye Başkan adayı olarak açıklanması beklenen Orhan Fevzi Gümrükçü, haber61'e yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Başbakan recep tayyip Erdoğan, yerel seçimlerle ilgili konuşmasında;

Aday belirleme sürecini hassasiyetle yürütüyoruz.

Tüm aday adaylarına kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Her belediye başkanlığı için 1 kişi aday olabiliryor. Bizde demokratik bir anlayışla adayımızı belirledik. Bazı belediye başkanlarımızla yola devam etmeme ve adaylarımız ı elemek zorunda kalıyoruz. Beklentimiz bu yolculuğa kırılmadan devam etmektir. İlk aday oldukları gün hangi heyecanı taşıyorlarsa aday olamadan da aynı heyecanı taşısınlar istiyoruz.

Aday olamayınca gücenmek veya istifa etmek dava arkadaşlığıyla alakası yok.

 

Bu saflarda yer almak değil sadece bir koltuğu kapmakmış amaç. Biz o koltuğu elinden alıyoruz.

 

Biz burada teşkilatımızın temayülünü alıyoruz. Herkesin temayülünü alıyoruz. Kamuoyu araştırması yapıyoruz. Gurup başkan vekillerinden bir arkadaşımız ile son kararı veriyoruz. Yüzde yüz isabet etmemiş olabiliriz, çıkmamış olabilir, burada farklı bir kanaat ortaya çıkabilir.

 

Bütün müzakerelerden sonra genel merkezin böyle bir karar vermişse bütün gücümle bu çalışmalara katılırım. Önemli olan partimin hizmetidir. Bunu böyle değerlendirmek gerekir.

 Belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızın ve olamayan arkadaşlarımızın tavsiyelerine çok önem veriyoruz . Siyaset sadece belediye başkanlığında mı yapıyoruz, parti teşkilatında yapılanı hamallık olarak mı görüyoruz. Böyle mi yaklaşacağız. Yeni seçilecek başkanlarımızdan istifa edeceklerdir. Sadece seçim sürecinde değil, bu arkadaşlarımızı yanı başımızda görmek istiyoruz.

 

Biz yola çıkarken milletin derdine derman üretmek için yola çıktık" dedi.

 

Başbakan, Adana belediye başkan adayını açıklıyor... 

Yeni bir isimle devam edeceklerini ifade eden Başbakan Erdoğan,  eski belediye başkanıyla yola devam edemeyeceğini söyledi. Eski belediye başkanı için "Bu nasıl bir hırs ömrü belediye başkanlığında geçecek" dedi ve yeni aday Mehmet Ali Bilici'yi açıkladı.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Trabzon'da Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile yola devam ediyoruz" derken "Geçici olarak belediye başkanlığını kaptırdığımız diyeceğim" dedi.

 

Başbakan Erdoğan, belediye başkan adayları ve il başkanları ile birlikte fotoğraf çektiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler