Başarılı öğretmenler Selanik'e

Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın öncülüğünde Of Kaymakamlığı'nca başlatılan “Goncagüllerimiz Solmasın” projesi kapsamında son iki ay öncesine kadar yüzde 57 olan okul öncesi eğitimin yapılan ciddi çalışmalar sonucunda yüzde 93'e ulaşması neticesinde kurayla

Başarılı öğretmenler Selanik'e

Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın öncülüğünde Of Kaymakamlığı'nca başlatılan “Goncagüllerimiz Solmasın” projesi kapsamında son iki ay öncesine kadar yüzde 57 olan okul öncesi eğitimin yapılan ciddi çalışmalar sonucunda yüzde 93'e ulaşması neticesinde kurayla belirlenen beş okul müdürü ve beş öğretmen Of Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından 4 günlük İstanbul ve Selanik gezileriyle ödüllendirildi.

Trabzon'dan sabah uçakla İstanbul'a oradan da karayoluyla özel bir araçla Selanik'e geçecek olan öğretmenler böyle bir geziye ilk defa katılacak olmanın tatlı heyecanını yaşıyor.

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, okul öncesi eğitimde başarının sağlandığını şimdi de “Öğren Okuma Yazmayı Al Altınlı Diplomayı” Projesiyle okuma yazma bilmeyen vatandaşlara ulaşıldığını ve projenin de başarılı olması sonucunda bu projede görev alan ve kurayla tespiti yapılacak 6 kamu görevlisinin de Halep-Şam gezileriyle ödüllendirileceğini belirtti.

Başarılı personelin yurtdışı gezisi ile ödüllendirilmesini özel sektörün çok iyi uyguladığını hatırlatan Sonel, kamuda da bu uygulamanın olması gerektiğini belirterek ilçede işini en iyi yapan kamu görevlilerinin de hayırseverlerin desteği alınarak yurtdışı gezileriyle ödüllendirileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel