Balık ölümlerine suç duyurusu

Trabzon’un Maçka ilçesi Altındere vadisinde son günlerde yaşanan balık ölümleriyle ilgili jandarmanın yaptığı inceleme sonucunda dere yatağına beton dökerek işyerini genişleten M.A, N.B, M.A ve R.D isimli vatandaşlar hakkında Maçka Cumhuriyet savcılığına

Balık ölümlerine suç duyurusu

Trabzon’un Maçka ilçesi Altındere vadisinde son günlerde yaşanan balık ölümleriyle ilgili jandarmanın yaptığı inceleme sonucunda dere yatağına beton dökerek işyerini genişleten M.A, N.B, M.A ve R.D isimli vatandaşlar hakkında Maçka Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Balık ölümlerini araştıran Maçka ilçe tarım Müdürlüğü ve Trabzon Merkez Su ürünleri Araştırma Enstitüsü ölen balıklardan alınan numuneler doğrultusunda balık ölümlerinin su yatağına dokülen beton yüzünden yaşandığını bu yüzden de M.A, N.B, M.A ve R.D isimli vatandaşlar hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Maçka ilçe jandarma Bölük Komutanlığı tarafından göz altına alınarak ifadeleri alınan M.A, N.B, M.A ve R.D isimli şahıslar savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel