Bakın uyanık hırsız ne çaldı

Soyguncular iş yerinden iddia makinesini, laptop bilgisayar ve monitör TV. Ve Milli Piyango biletini çaldılar.Uzun zamandan beri hırsızlık olayları olmayan Hopa ilçesinde dün gece soyguncular yine hareket geçti. Ahmet Şentürk'e ait Turgay Ciner Caddesi üz

Bakın uyanık hırsız ne çaldı

Soyguncular iş yerinden iddia makinesini, laptop bilgisayar ve monitör TV. Ve Milli Piyango biletini çaldılar.

Uzun zamandan beri hırsızlık olayları olmayan Hopa ilçesinde dün gece soyguncular yine hareket geçti. Ahmet Şentürk'e ait Turgay Ciner Caddesi üzerinde Hükümet konağı yanındaki iş yerinde Sayısal, milli piyango ve İddaa bayisini soyguncular tarafından soyuldu.

İş yerini giriş kapısının alt tarafındaki küçük camı kırıp içeri giren soyguncu veya soyguncular işyerindeki çekmece para kasasını açtılar. milli piyango biletlerini ve para bulamayınca iş yerinde bulunan ve yakın zamanda yeni gelen iddia makinesini, laptop bilgisayar ve iddia maçlarını gösteren plazma TV.nu alıp içeri girmek için kırdıkları küçük camdan çıkıp kaçtılar.

İş yeri sahibi Ahmet Şentürk hırsızlık olayı hakkında yaptığı açıklamada kimseyle husumetli olmadığını, hiç kimseden de şüphelenmediğini ifade ederek şunları söyledi.

DAHA ÖNCE DE SOYULMUŞ

"Bu soyguncuları bende anlayamıyorum. İş yerim geçmişte de dükkânın arka duvarının bir bölümün kırarak içeri girmeleri sonucu soyulmuştu. İş yerimde de o zaman sadece parayı almak istemişlerdi kasada bulunan bozuk paraları alıp gitmişlerdi. Bu soygunda da yine paraya bakmışlar para bulamayınca da milli piyango biletlerini aramışlar. Çekmecede para ve bilet bırakmamıştım. Hırsızlar kızıp sayısal makineyi darp etmişler. Sadece camda ve duvarda asılı duran milli piyango biletlerini vardı. Onları da almamışlar. Ancak iddia oynatma makinesini, dizüstü bilgisayar ve monitör TV. almışlar. Soyguncuların yakalanmasını istiyorum," dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel