Bakan Yardımcısı Trabzon'da

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Trabzon Liman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.Bakan Yardımcısı Baş, bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Trabzon'da beraberindekiler ile Trabzon Liman İşletme Müdürlüğünü ziy

Bakan Yardımcısı Trabzon'da

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Trabzon Liman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Baş, bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Trabzon'da beraberindekiler ile Trabzon Liman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek, önce bu kurumun binasının girişinde yer alan Trabzon'un tarihi geçmişiyle ilgili fotoğraf sergisini gezdi.

Ardından Trabzon Liman İşletmesi Genel Müdürü Muzaffer Ermiş ve kurumun yetkilileriyle bir araya gelen Baş, burada yaptığı konuşmada, Bakanlığı ile ilgili birimlerin çalışmalarını yerinde izlemek ve sorunları dinlemek üzere iki gündür seyahat ettiğini söyledi.

Ziyarete Samsun'dan başladıklarını belirten Baş, "Samsun'da Bakanlığımıza ait kurumlarımızın çalışmalarını yerinde inceledik. Bugün ise Trabzon'dayız. Arkadaşlarımızı dinleyerek, Trabzon'la ilgili çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz. Trabzon'da olduğumuz sürece Bakanlığımızın ilgili birimleriyle toplantı yapacağız" dedi.

Yahya Baş, daha sonra Ermiş ve Trabzon Liman İşletmesi Müdürlüğü yetkilileri ile sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel