Bakan Faruk Özak'ın farkı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın geleneksel hale getirdiği iftar yemeği bu yıl her partiden ve farklı görülerden insanları bir araya getirdi. Özellikle son günlerde CHP ile AKP arasında karşılıklı suçlamalarla zirveye çıkan siyasi hararet iftar y

Bakan Faruk Özak'ın farkı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın geleneksel hale getirdiği iftar yemeği bu yıl her partiden ve farklı görülerden insanları bir araya getirdi.

Özellikle son günlerde CHP ile AKP arasında karşılıklı suçlamalarla zirveye çıkan siyasi hararet iftar yemeğiyle birlikte yerini dostluğa ve kucaklaşmaya bıraktı. Özellikle Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile CHP İl Başkanı Necip Yıldız arasındaki samimiyet görülmeye değerdi.

Yemeğe milletvekilleri Mustafa Cumur ile Safiye Seymenoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Özmen, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Belediye Başkan yardımcıları Gürsel Gençsoy ve Erdal Büyükçulha, AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, CHP İl Başkanı Necip Yıldız, Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Topaloğlu, TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren STÖ'lerin başkanları. Kamu kurumlarının temsilcileri ile basın mensupları katıldı. Yemeğe AK Partili belediye başkanları dışında farklı siyşasi partilerden belediye başkanlarının da katılması dikkat çekti. CHP'li Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul, ANAP'lı Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, DP'li Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mehmet Turan ile bağımsız Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci de iftar yemeğindeydi. AK Parti'nin eski 3 il başkanı da iftar yemeğinde Bakan'ın masasının etrafında yan yana oturması dikkat çekti. İftar yemeğine davet edilmelerine rağmen merkezde bulunan mahalle başkanlarının çok büyük bir bölümünün katılmaması ise Bakan'a sessiz protesto biçiminde yorumlandı.

Kur'an-I Kerim okunarak başlanan iftar yemeği Trabzon Müftüsü Ahmet Bulut'un duasıyla sona erdi.

Nurgül Günaydın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler