Bakan Bayraktar Trabzon'da toplantıya katılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 12 Temmuz Cuma günü Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılacak. Bakan Bayraktar, Cuma Günü Trabzon’a gelerek Trabzon İl Koordinasyon toplantısına katılacak. Bundan önceki toplantılara da katılan Bak

Bakan Bayraktar Trabzon'da toplantıya katılacak
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 12 Temmuz Cuma günü Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılacak.
 
Bakan Bayraktar, Cuma Günü Trabzon’a gelerek Trabzon İl Koordinasyon toplantısına katılacak. Bundan önceki toplantılara da katılan Bakan Bayraktar’ın Koordinasyon Kurulu toplantılarını çok önemsiyor.
 
Bakan Bayraktar, yaptığı açıklamada sorumluluk mevkiindeki kişiler olarak Trabzon’a; her alanda hizmet için koşturmalıyız diyerek, “ Trabzon’u; bir sağlık, eğitim, spor, turizm, sanayi ve ticaret kenti yapmak için mücadele etmeliyiz. Hepimiz, her yönüyle marka bir şehir olan Trabzon hedefiyle çalışmalıyız” dedi.
 
Tüm ilçeleriyle, merkezinden köylerine kadar Trabzon’un her karış toprağını seviyoruz ve önemsiyoruz diyen Bakan Bayraktar, “Trabzon; bizim ata yurdumuz. Trabzon demek, bizim için hizmet edilecek, eser kazandırılacak yer demektir. Bu doğrultuda; işadamından bürokratına kadar hepimiz; Trabzon için, hizmet ve eserlerimizle konuşmalıyız. Mücadelemiz, yürümemiz, koşmamız, kanat çırpmamız hep Trabzon ve Trabzonlular için olmalı” diye konuştu.
 
Öte yandan bakan Bayraktar, Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldıktan sonra MÜSİAD Trabzon Şubesi’nin cephanelik Restaurantta verecek olduğu iftar yemeğine de katılması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel