Bakan Bayraktar nikah şahidi oldu

Bakan Bayraktar, memleketi Of'un Günbatımı Tesisleri’nde Bayraktar ve Kumandaş ailelerinin düğününe katıldı.Kübra Bayraktar ve Ali Tevfik Kumandaş adlı iki gencin nikahını Of Belediye Başkanı Murat Saral kıyarken, Bakan Erdoğan Bayraktar ve Gürpınar Belde

Bakan Bayraktar nikah şahidi oldu

Bakan Bayraktar, memleketi Of'un Günbatımı Tesisleri’nde Bayraktar ve Kumandaş ailelerinin düğününe katıldı.

Kübra Bayraktar ve Ali Tevfik Kumandaş adlı iki gencin nikahını Of Belediye Başkanı Murat Saral kıyarken, Bakan Erdoğan Bayraktar ve Gürpınar Belde Belediye Başkanı Muhammet Öztürk de nikah şahitliklerini yaptı.

Başkan Saral, nikahı kıydıktan sonra cüzdanı Bakan Bayraktar’a takdim etti. Bakan Bayraktar da iki genç çifte evlilik konusunda nasihatlerde bulundu. Birbirlerine karşı sevgi ve saygıyı hiçbir zaman kaybetmemelerini istedi. Daha sonra Bakan Bayraktar evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim ederek iki genç çifti tebrik etti.

Nikah töreninin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel