Bafra'da şüpheli paket !

Bafra ilçesinde bin bankanın önünde bulunan şüpheli paket endişe yarattı.Cumhuriyet Meydanı'nda bir bankanın önünde terk edilmiş paket gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.Banka etrafında geniş güvenlik önlemi alan polis, bankadaki müşterileri tahliy

Bafra'da şüpheli paket !

Bafra ilçesinde bin bankanın önünde bulunan şüpheli paket endişe yarattı.
Cumhuriyet Meydanı'nda bir bankanın önünde terk edilmiş paket gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.
Banka etrafında geniş güvenlik önlemi alan polis, bankadaki müşterileri tahliye ederek, vatandaşları da şüpheli paketin etrafından uzak tutmaya çalıştı.
Güvenliğin sağlanmaya çalışıldığı sırada olay yerine gelen Şerif Şener (22), paketin kendisine ait olduğunu belirtmesi üzerine açılan paketten ayakkabı çıktı.
Şener, ilçeye bağlı Sarpun köyünden geldiğini, bir tanıdığına ait kargoyu köye götürmek için aldığını daha sonra kargoyu bankanın önünde bir kenara bırakarak para çekmeye gittiğini ve ardından paketi unutarak bankadan ayrıldığını anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler